Zonnepanelen

Energieadviesbesparenopwekkendoor Collectief Belang

Image

Kennis

Kennis maken

Wie bent u, wie zijn wij

Wilt u energie besparen of misschien wel zelf opwekken? En wilt u daar eens over praten met een specialist op energiegebied? Maak dan kennis met Collectief Belang. Wij maken graag kennis met u.

Hier leest u alvast meer over onze kennis en ervaring, ambities, klanten en werkwijze. Maar wilt u ons echt leren kennen, maak dan een afspraak met ons. We bespreken graag geheel vrijblijvend uw wensen en kansen op energiegebied.

Onze kennis en ervaring

Onze kennis
en ervaring

Advies neem je alleen aan van iemand met verstand van zaken. Toch?

Lees meer
Onze ambitie

Onze
ambitie

Zakelijk Nederland 100% duurzaam laten ondernemen. Ja, we zetten hoog in.

Lees meer
Onze klanten

Onze
klanten

Bedrijven, instellingen en organisaties. Groot en klein. Uit alle branches. Wie het zijn?

Lees meer
Onze werkwijze

Onze
werkwijze

Het is een populaire term: ontzorgen. Maar wij doen het echt, op energiegebied. Hoe dan?

Lees meer

Kennis

Onze kennis en ervaring

Iemand die vaker met het bijltje heeft gehakt. Met verstand van zaken. Daar wil je wel advies van. Collectief Belang is die expert met kennis en ervaring in de zakelijke energiemarkt. En op het gebied van zonnepanelen.

Al jaren behartigen we de belangen van heel verschillende bedrijven en instellingen. Door slimme collectieve inkoop en hoogwaardig advies besparen zij op energiekosten én gaan ze duurzamer om met hun energieverbruik.

We helpen hen aan passende energiecontracten. En houden met metingen en analyses het verbruik in de gaten. Zodat we maatregelen kunnen nemen. Of contracten aanpassen.

We kennen de markten, de instanties, de leveranciers. Nu maken we graag nog kennis met u.

Image
Image

Ambitie

Onze ambitie

Als Collectief Belang zetten we ons in voor … het collectief belang. Het belang van zakelijk Nederland. Het belang van het milieu. We willen bedrijven en instellingen helpen te besparen op energie. Op verbruik, kosten en ecologische voetafdruk.

Bijdragen aan verduurzaming willen we. En dat doen we door klanten te helpen. Niet alleen met advies en verbetermaatregelen voor het energieverbruik. Ook met het opwekken van hun eigen energie via zonnepanelen.

Daarbij willen we onze klanten zoveel mogelijk ontzorgen. Van inventarisatie tot advies tot contract tot installatie tot service en onderhoud: wij regelen het. Alles om zakelijk Nederland duurzamer te laten ondernemen. 100% duurzaam misschien wel.

Klanten

Onze klanten

Met Collectief Belang besparen dagelijks vele bedrijven en instellingen op hun energierekening. En niet alleen dat. Ze zijn ook zuiniger voor het milieu: met duurzame zonne-energie en maatregelen voor efficiënter verbruik.

Alle bedrijven – groot en klein – zijn we graag van dienst. We bewijzen onze diensten dan ook iedere dag weer. Aan vele ondernemers binnen onder anderen de agrarische sector, de horecasector en de vastgoedsector. Naast vele MKB en MKB+ bedrijven kennen bijvoorbeeld ook sportverenigingen en zorg- en onderwijsinstellingen de kracht van Collectief Belang.

Wilt u ook besparen op uw energierekening en duurzamer omgaan met uw energiegebruik? Profiteer dan van de (inkoop)kracht, kennis, ervaring en werkwijze van Collectief Belang.

Image
Image

Werkwijze

Onze werkwijze

Besparen op uw energiekosten en uw energieverbruik is het doel. Goed voor u en voor het milieu. Hoe we dat bereiken? “Simpel gezegd: met inzicht, strategische (collectieve) inkoop, verduurzaming en doorlopend beheer en advies. Op maatwerk staat voor ons geen maat. Ontzorgen is onze specialiteit.

Inzicht
Dagelijks monitoren wij de energiemarkt en analyseren de data. Wij kijken naar trends op korte termijn en (middel)lange termijn. Op basis daarvan adviseren wij u.

Collectieve inkoop
Wij bundelen de energiebehoefe van bij ons aangesloten bedrijven. Met die grote volumes bedingen we aantrekkelijke tarieven en voorwaarden.

Verduurzaming
Zonnepanelen om zelf de energie voor uw bedrijf op te wekken. Van inventarisa)e tot installatie en onderhoud: wij regelen het voor u. Daarbij werken we alleen met betrouwbare partners.

Beheer en advies
Omdat de energiemarkt telkens in beweging is, zijn wij alert zijn en kijken verder dan de dag van vandaag. Soms betekent dat ook bijstellen van advies of type contract. Het beheer van uw aanslui)ngen en contracten is bij ons in goede handen.

Maatwerk
Wensen en behoefen verschillen. Net als gebruikersprofielen. Er bestaat geen standaard klant. Ons advies is dan ook gericht op uw specifieke situatie, ambities en plannen.

Volledige ontzorging
Zowel bij energie inkoop als bij het realiseren van een zonnepaneleninstalla)e. Wij nemen u graag alles uit handen. Daarvoor krijgt u een eigen adviseur. En ook onze klantenservice staat u graag te woord.

Tot slot
wij zijn graag uw sparringpartner voor alle vraagstukken op het gebied van energie. Wij gaan daarbij voor langdurige rela)es. Onze klanten zijn onze beste ambassadeurs.

Over Collectief Belang

Onze vestigingen

Schoonhoven

Zwolle

Leeuwarden