Energie Inkoop

Collectief Belangmonitortanalyseertadviseert inenergie

Image

Beheren

Beheren en optimaliseren

Da’s duurzaam besparen

Uw organisatie heeft een energiebehoefte. Wij maken de match met de marktmogelijkheden. De energiemarkt kennen we op ons duimpje. Uw wensen leren we kennen. Zo komen we na grondige analyse tot een passend advies. En onderhandelen dat uit tot een contract, zoals u wilt.

Dan kunt u besparen op uw energierekening én duurzamer omgaan met uw energieverbruik. Duurzaam besparen dus.

Monitoren

Monitoren

24/7 zitten we bovenop alle ontwikkelingen in de energiemarkt. Altijd up-to-date, voor een passende marktanalyse.


Lees meer
Analyseren

Analyseren

Van data naar trends naar prognoses. Zo komen we tot inzichten die u helpen om uw energiebeheer te optimaliseren.


Lees meer
Adviseren

Adviseren

Lagere kosten en minder verbruik? Na analyse van uw behoeften en toepassing van onze marktkennis ontvangt u een energieadvies op maat.

Lees meer
Contracteren

Contracteren

Advies omzetten in een contract? Wij hebben de expertise om in uw belang te (onder)handelen. En af te handelen. Dan zijn de besparingen maar vastgelegd

Lees meer

Monitoren

Monitoren

Het monitoren van de energiemarkt biedt inzicht. En dat is de basis voor een goed inkoopadvies. Daarom zitten wij van Collectief Belang 24/7 bovenop alle ontwikkelingen voor gas en elektriciteit.

De – sterk schommelende – prijs voor een kuub of kilowatt is 1 aspect. Naast beurskoersen analyseren onze experts ook gegevens rondom productie, distributie en consumptie op de diverse markten.

Image
Image

Analyseren

Analyseren

Onze analyses van de energiemarkt brengen ons van data naar trends naar prognoses. Zo komen we tot inzichten die u helpen om uw energiebeheer te optimaliseren.

Historische en actuele marktgegevens geven ons een beeld van de energiemarkt. Zoals prijzen van energiebronnen, vraag- en aanbodniveaus, handelsvolumes en marktdeelnemersactiviteit.

Adviseren

Adviseren

Constant monitoren en analyseren wij de ontwikkelingen in de energiemarkt. En die marktkennis, daar profiteert u van. Want het brengt ons – na analyse van uw behoeften en doelstellingen – tot een energieadvies met lagere kosten en minder verbruik.

Al jaren is Collectief Belang expert in het beheren en optimaliseren van uw energiebehoefte. We kunnen u helpen met energiebronkeuze, inkoopstrategieën, risicobeheer en kostenbesparing.

Image
Image

Contracteren

Contracteren

Wilt u besparen op uw energierekening én duurzamer omgaan met uw energieverbruik? Collectief Belang helpt u graag aan het beste contract. Wij hebben de vereiste expertise om in uw belang te (onder)handelen. Na monitoren, analyseren en adviseren zijn wij er ook voor het contracteren.

Dit is maatwerk. Eerst zullen we uw energiebehoeften en de marktmogelijkheden analyseren. Daarna gaan we op zoek naar een passend type contract.

Over Collectief Belang

Onze vestigingen

Schoonhoven

Zwolle

Leeuwarden