Zonnepanelen

Zonnepaneleninventarisatieadviesontzorgingcoördinatiedoor Collectief belang

Image

Opgewekt

Opgewekt ondernemen

Algemeen

Ondernemen op zonne-energie, daar word je vrolijk van. Dat klinkt misschien overdreven. Maar met grip op uw energierekening, fiscale voordelen en uw bijdrage aan een beter milieu, begrijpt u wat we bedoelen.

Zonnepanelen voor de elektriciteit van uw bedrijf? Collectief Belang is er voor u van A tot Z. Van inventarisatie van de mogelijkheden tot een maatwerk advies. Van de coördinatie van de schouw, oplevering en keuring. Tot en met het blijvend monitoren en het onderhoud van uw installatie.

Doet u mee?

Inventariseren

Inventariseren

Overweegt u zonnepanelen? In deze fase bekijken we locatie, mogelijkheden en wensen.

Lees meer
Adviseren

Adviseren

Locatie geschikt? Dan ontvangt u een advies op maat. Over uitvoering én financieel voordeel.

Lees meer
Coördineren

Coördineren

Gaat u, na ons maatwerkadvies, voor zonnepanelen? Dan coördineren wij de implementatie.

Lees meer
Ontzorgen

Ontzorgen

Onze service stopt niet bij de installatie. Wij willen dat u blijvend zorgeloos geniet van uw zonnepanelen.

Lees meer

Inventariseren

Inventariseren

Overweegt u zonnepanelen? Dan gaan we eerst de locatie bekijken en de mogelijkheden en wensen inventariseren. In deze fase kijken we ook naar financiën en verwacht rendement.

Is er een fysiek geschikte plek op of rondom het bedrijfspand voor installatie van zonnepanelen? We analyseren dakoppervlak en -draagkracht, oriëntatie, schaduwval en omgevingsfactoren.

Image
Image

Adviseren

Adviseren

Blijkt na inventarisatie dat er voor uw bedrijf een geschikte locatie voor zonnepanelen is? Dan komen wij met een advies op maat. Daarin natuurlijk de praktische punten, maar ook de financiële aspecten, fiscale voordelen en subsidies.

Ontwerp en plan van aanpak voor uw zonnepaneleninstallatie. Beschikbare ruimte, verbruik, doelstellingen, paneelkeuze en plaatsingswijze perfect op elkaar afgestemd.

Coördineren

Coördineren

Gaat u, na ons maatwerkadvies, voor zonnepanelen? Dan zorgen wij voor succesvolle implementatie. We coördineren de schouw, constructie, financiering, oplevering en keuring.

Grondig onderzoek van de locatie waar de zonnepanelen geïnstalleerd worden. In verband met ontwerp en planning kijken we naar oriëntatie, schaduwval, draagkracht en eventuele obstakels.

Image
Image

Ontzorgen

Ontzorgen

Zonnepanelen zijn een langetermijninvestering. Daarbij kiest u voor kwaliteit en zekerheid. En daarom kiezen wij voor A-merken, solide partners, een persoonlijk adviseur voor u (voor en na de aankoop) en continue monitoring. Om u volledig te ontzorgen, gedurende de gehele termijn.

Wij kennen de partijen die ertoe doen bij duurzame energie. De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO): bijvoorbeeld voor subsidies. De Autoriteit Consument & Markt (ACM): voor toezicht, tarieven en voorwaarden. En VertiCer, de instantie die onder anderen de uitgifte van GvO’s (Garanties van Oorsprong) regelt.

Over Collectief Belang

Onze vestigingen

Schoonhoven

Zwolle

Leeuwarden